Menü
 Főoldal
 Szolgáltatások
 Csomagszállítás

Borkereső

Termékek Keresés

Kosár tartalma
Az ön kosara jelenleg üres.

Belépés
Felhasználó

JelszóEmlékezzen rám

Elfelejtette jelszavát?
Még nem regisztrálta magát?Regisztráljon most

Aromabár

Csak az érezheti igazán jól az ízeket, akinek kifinomult a szaglása is!
Tudja-e, hogy milyen íze van a bornak, ha nem ismeri fel helyesen az illatokat?
NEM TUDHATJA!
Hogy szaglószervét is edzésben tudja tartani, használja a "borillatok aromabár-t". Az aromabox önállóan is nagyon kedves ajándék lehet bármely borkedvelõ számára!
Egy zseniális ötlet!
Hódoljon kényelmesen otthonról szenvedélyének: a bornak.
A borból és tudásból álló csomag segítségével a bor elméletét a gyakorlatban is kipróbálhatja.


Pick Pack Pont


Ön a(z) 11858064. látogatónk!
 
 
Általános Üzleti Szabályzat   Nyomtatás  E-mail 

Üdvözöljük Önt a BOROLDAL látogatójaként. Kérjük, hogy mielőtt megrendelését véglegesítené, tájékozódjon a vásárlási és részvételi feltételekről:

1., Az áruház látogatásának szabályai:

  • Az Áruházat korhatár nélkül, bárki látogathatja. A borok vásárlása csak 18 év felett engedélyezett.

Kérjük ezért a 18 év alatti látogatókat, hogy a vásárlással kapcsolatos adatszolgáltatásnál ne hozzanak másokat kellemetlen helyzetbe.

Kínálatunk folyamatosan bővül, ezért kérjük jelezze felénk, hogy mit látna szívesen oldalainkon!

2., Regisztráció, adatvédelem:

Látogatóinknak a regisztráció nem kötelező , csak vásárlás esetén, illetve regisztrált látogatóink egyéb előnyöket is élvezhetnek.

A vásárlás csak a regisztráció után kezdhető meg. A regisztráció előnye, hogy rendszeres akcióinkról is tájékozódhat, illetve a különleges és egyedi ajánlatainkat csak a Regisztrált Vásárlóink részére küldjük el.

Regisztrációnál megadott adatait természetesen, az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük. Regisztrációjának elküldése után a későbbikekben hírlevelet csak a külön erre a szolgáltatásra bejelentkezőknek küldünk.

A szerződés teljesítése és szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében rögzített adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.

3., Vásárlási szabályzat, megrendelés:

Vásárlás esetén a vevő kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt terméket(eket) vételárát, számla ellenében, átvételekor vagy előre átutalással kiegyenlíti.

  • kínálatunkból mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és üzleti szabályzatunkat elfogadottnak tekinti.
  • rendelésit E-mail-en és faxon is leadhatja. Információt, segítséget mail-ben, vagy telefonos ügyfélszolgálatunktól kérhet. Akik nem bíznak az on-line vásárlás működésében, rendelésüket írásban is leadhatják elérhetőségeinken.
  • rendelés elküldése után Ön visszaigazolást kap arról, hogy rendelése feldolgozásra került. Ezt követően még elállhat a rendeléstől, vagy módosíthatja azt.

Amennyiben a rendelés teljesítéséhez szükséges adatok hiányosak, ügyfélszolgálatunk megkeresi Önt levélben, vagy telefonon. Ez bizonytalan teljesítéseket eredményezhet, ezért kérjük, figyelmesen adja le megrendelését.

Rendelésének elküldésével egyidejűleg, a szabályzatunkban leírtakat, az Ön részéről is elfogadottnak tekintjük.

4., Szállítás, fizetési lehetőségek, egyéb szabályok:

Az áru házhozszállításának költségei:

Nettó 900,- Ft + ÁFA

Fizetési feltételek:

a.) Előzetes banki átutalás, vagy
b.) Utánvétel esetén azonnali fizetés az áru átvételekor

Bankkártyával történő fizetés előkészítés alatt áll.

A szállítást 5-6 munkanapon belül tudjuk vállalni. A szállítási időpont számításának kezdete az a nap, amikor a megrendeléssel kapcsolatos fizetési feltételek elfogadása is megtörtént. Ettől eltérő megállapodás (pl. ha rövidebb szállítási időt szeretne) lehetséges, erről kérjen külön tájékoztatást.

Mivel a szállítás időpontja nem határozható meg pontosan, kérjük, hogy olyan címet adjon meg, melyen egész nap megoldott a csomag átvétele, vagy kérjen külön időpont-egyeztetést. Amennyiben eltérő szállítási, ill. számlázási címet szeretne, ezt kérjük már a rendelésnél adja meg!

Kérjük átvételkor győződjön meg arról, hogy a csomag sérülésmentes, ill. hogy a kívánt árut és mennyiséget kapta meg. Hiánytalan és hibátlan teljesítés esetén a számlát, szállítólevelet vagy átvételi elismervényt köteles aláírni. Ezzel kapcsolatos reklamációt az aláírást követően nem tudunk elfogadni. Egyéb reklamáció esetén kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!

5., Termékekkel és számlázással kapcsolatos szabályok:

Web-áruházunkban megtalálható termékek mind gondosan kiválogatott, magas minőségi követelményeknek megfelelő termékek. A Beszállítók és Termelők a forgalmazott termékek származását igazolni tudják, ill. a forgalmazáshoz szükséges, érvényes engedéllyel rendelkeznek. A szavatossági és jótállási felelősséget illetően vállaljuk a Ptk. ide vonatkozó szabályaiban és a 177/1991. IX.10. számú kormányrendeletben előírtak betartását..

Kínálatunkat (vevőink igényeit is figyelembe véve) folyamatosan bővítjük. Az árváltoztatás és az üzleti szabályzat módosításának jogát fenntartjuk.
Rendelés leadása utáni árváltozás a már elküldött rendelésben szereplő árakat nem érinti.
A pontos számla elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy a vevő számlázási és szállítási adatait, céges vásárlás esetén a vevő adószámát is feljegyezzük. Céges vásárlóinknak adószámuk hiányában nem áll módunkban számlázni, tehát szállítani sem.
 


[Vissza] [Lap tetejére]
| Általános Üzleti Szabályzat | Impresszum | Oldaltérkép
 © Boroldal.hu - Minden jog fenntartva.