Menü
 Főoldal
 Szolgáltatások
 Csomagszállítás

Borkereső

Termékek Keresés

Kosár tartalma
1 Termék,
18720.00 HUF

Belépés
Felhasználó

JelszóEmlékezzen rám

Elfelejtette jelszavát?
Még nem regisztrálta magát?Regisztráljon most

Aromabár

Csak az érezheti igazán jól az ízeket, akinek kifinomult a szaglása is!
Tudja-e, hogy milyen íze van a bornak, ha nem ismeri fel helyesen az illatokat?
NEM TUDHATJA!
Hogy szaglószervét is edzésben tudja tartani, használja a "borillatok aromabár-t". Az aromabox önállóan is nagyon kedves ajándék lehet bármely borkedvelõ számára!
Egy zseniális ötlet!
Hódoljon kényelmesen otthonról szenvedélyének: a bornak.
A borból és tudásból álló csomag segítségével a bor elméletét a gyakorlatban is kipróbálhatja.


Pick Pack Pont


Ön a(z) 11857895. látogatónk!
 
 
Általános Üzleti Szabályzat   Nyomtatás  E-mail 

Üdvözöljük Önt a BOROLDAL látogatójaként. Kérjük, hogy mielőtt megrendelését véglegesítené, tájékozódjon a vásárlási és részvételi feltételekről:

1., Az áruház látogatásának szabályai:

  • Az Áruházat korhatár nélkül, bárki látogathatja. A borok vásárlása csak 18 év felett engedélyezett.

Kérjük ezért a 18 év alatti látogatókat, hogy a vásárlással kapcsolatos adatszolgáltatásnál ne hozzanak másokat kellemetlen helyzetbe.

Kínálatunk folyamatosan bővül, ezért kérjük jelezze felénk, hogy mit látna szívesen oldalainkon!

2., Regisztráció, adatvédelem:

Látogatóinknak a regisztráció nem kötelező , csak vásárlás esetén, illetve regisztrált látogatóink egyéb előnyöket is élvezhetnek.

A vásárlás csak a regisztráció után kezdhető meg. A regisztráció előnye, hogy rendszeres akcióinkról is tájékozódhat, illetve a különleges és egyedi ajánlatainkat csak a Regisztrált Vásárlóink részére küldjük el.

Regisztrációnál megadott adatait természetesen, az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük. Regisztrációjának elküldése után a későbbikekben hírlevelet csak a külön erre a szolgáltatásra bejelentkezőknek küldünk.

A szerződés teljesítése és szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében rögzített adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.

3., Vásárlási szabályzat, megrendelés:

Vásárlás esetén a vevő kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt terméket(eket) vételárát, számla ellenében, átvételekor vagy előre átutalással kiegyenlíti.

  • kínálatunkból mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és üzleti szabályzatunkat elfogadottnak tekinti.
  • rendelésit E-mail-en és faxon is leadhatja. Információt, segítséget mail-ben, vagy telefonos ügyfélszolgálatunktól kérhet. Akik nem bíznak az on-line vásárlás működésében, rendelésüket írásban is leadhatják elérhetőségeinken.
  • rendelés elküldése után Ön visszaigazolást kap arról, hogy rendelése feldolgozásra került. Ezt követően még elállhat a rendeléstől, vagy módosíthatja azt.

Amennyiben a rendelés teljesítéséhez szükséges adatok hiányosak, ügyfélszolgálatunk megkeresi Önt levélben, vagy telefonon. Ez bizonytalan teljesítéseket eredményezhet, ezért kérjük, figyelmesen adja le megrendelését.

Rendelésének elküldésével egyidejűleg, a szabályzatunkban leírtakat, az Ön részéről is elfogadottnak tekintjük.

4., Szállítás, fizetési lehetőségek, egyéb szabályok:

Az áru házhozszállításának költségei:

Nettó 900,- Ft + ÁFA

Fizetési feltételek:

a.) Előzetes banki átutalás, vagy
b.) Utánvétel esetén azonnali fizetés az áru átvételekor

Bankkártyával történő fizetés előkészítés alatt áll.

A szállítást 5-6 munkanapon belül tudjuk vállalni. A szállítási időpont számításának kezdete az a nap, amikor a megrendeléssel kapcsolatos fizetési feltételek elfogadása is megtörtént. Ettől eltérő megállapodás (pl. ha rövidebb szállítási időt szeretne) lehetséges, erről kérjen külön tájékoztatást.

Mivel a szállítás időpontja nem határozható meg pontosan, kérjük, hogy olyan címet adjon meg, melyen egész nap megoldott a csomag átvétele, vagy kérjen külön időpont-egyeztetést. Amennyiben eltérő szállítási, ill. számlázási címet szeretne, ezt kérjük már a rendelésnél adja meg!

Kérjük átvételkor győződjön meg arról, hogy a csomag sérülésmentes, ill. hogy a kívánt árut és mennyiséget kapta meg. Hiánytalan és hibátlan teljesítés esetén a számlát, szállítólevelet vagy átvételi elismervényt köteles aláírni. Ezzel kapcsolatos reklamációt az aláírást követően nem tudunk elfogadni. Egyéb reklamáció esetén kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!

5., Termékekkel és számlázással kapcsolatos szabályok:

Web-áruházunkban megtalálható termékek mind gondosan kiválogatott, magas minőségi követelményeknek megfelelő termékek. A Beszállítók és Termelők a forgalmazott termékek származását igazolni tudják, ill. a forgalmazáshoz szükséges, érvényes engedéllyel rendelkeznek. A szavatossági és jótállási felelősséget illetően vállaljuk a Ptk. ide vonatkozó szabályaiban és a 177/1991. IX.10. számú kormányrendeletben előírtak betartását..

Kínálatunkat (vevőink igényeit is figyelembe véve) folyamatosan bővítjük. Az árváltoztatás és az üzleti szabályzat módosításának jogát fenntartjuk.
Rendelés leadása utáni árváltozás a már elküldött rendelésben szereplő árakat nem érinti.
A pontos számla elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy a vevő számlázási és szállítási adatait, céges vásárlás esetén a vevő adószámát is feljegyezzük. Céges vásárlóinknak adószámuk hiányában nem áll módunkban számlázni, tehát szállítani sem.
 


[Vissza] [Lap tetejére]
| Általános Üzleti Szabályzat | Impresszum | Oldaltérkép
 © Boroldal.hu - Minden jog fenntartva.